Nog 3 weken! Zijn jullie er klaar voor?

Nog 3 weken! Zijn jullie er klaar voor?

Het aftellen kan beginnen!!! Nog 3 weken te gaan…

Het zijn drukke weken voor het vastelaovend vierend volk uit Limburg. De vele carnavalsbals volgen elkaar op. De groepen zijn alles in gereedheid aan het brengen voor de stoeten en festiviteiten. Ik probeer tijd te maken voor zoveel mogelijk hier te vermelden. Het is moeilijk om steeds alle bals te volgen en een artikel over te schrijven, maar ga er weer vol tegen aan gaan. Nog 3 weken te gaan dus er valt nog veel te vermelden op de site. Steeds kunnen evenementen aangemeld worden via de contactpagina. Geef je activiteiten door met de nodige info en ik zal men best doen.


Wanneer begint het voor ons dan echt?

Meestal begin ik de start van de vastelaovend op donderdagavond en gaan we door tot dinsdagnacht. Voor leuke foto’s en video’s van deze dagen kunnen jullie mij altijd volgen op Facebook, Instagram en twitter. Ook hier zal ik in de nog 3 weken die resteren veel actief proberen te zijn. Ook de weken nadien natuurlijk.

Hang de vlag uit!

Even nog een oproep naar de mensen van Lanaken en omstreken, laten we proberen om heel groot-lanaken te versieren! Laat de kleuren roed geel greun de huizen bekleden en hang jullie vlaggen uit. Voor wie graag nog vlag nodig heeft kan gerust hier een kijkje nemen.

Het juiste kostuumpje al gevonden?

Voor wie nog niet het juiste pakje heeft gevonden of voor wie echt een speciale outfit wil. Kunnen jullie terecht hier terecht: Klik hier voor de leukste en origineelste outfit van de vastelaovend. Iedereen veel plezier in de aanloop naar 11 februari, dan kan het feest pas echt losbarsten.

Feestwinkel Fun en Feest 728x90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *